Les coques i els panadons de Montse Ginel i Roser Solé ens fan obrir la gana a l''Amb molt de gust'
D'esquerra a dreta, Roser Solé i Montse Ginel
PodcastPublicat el 30/abr/18 per Sant Cugat A Fons
Les propietàries dels establiments Coques i panadons Montse, Roser Solé i Montse Ginel, han visitat l'espai 'Amb molt de gust' per parlar-nos de la seva oferta gastronòmica. La família terrassenca té dues botigues a Terrassa i una a Sant Cugat, aquesta última va obrir portes al gener, a l'avinguda de Francesc Macià, 20. Una de les seves especialitats són els panadons, una empanada farcida d'espinacs, pinyons i panses típica de Lleida. Altres productes que serveixen són les coques de verdures, les empanades de carn, les pizzes artesanes i les pastes de te.
Escolta-ho
El primer establiment Coques i panadons Montse va obrir fa 25 anys a Terrassa quan el marit de Ginel va pensar a portar les típiques receptes de coques i panadons de Lleida a la cocapital vallesana.