Premis Sant Cugat 2017: Coneix Montse Moral, els voluntaris del CMSC i David Andrés


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Lluís Duch, David Andrés i Montse Moral

D'esquerra a dreta, Lluís Duch, David Andrés i Montse Moral

Tres finalistes més als premis Sant Cugat han passat pel magazín 'Sant Cugat a Fons' per parlar de la tasca que fan a la ciutat. Aquest divendres ens ha acompanyat la coordinadora del Banc Farmacèutic, Montse Moral, el coordinador dels voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat, Lluís Duch, i el jove guanyador del primer Audi Creativity Challenge, David Andrés.

ESCOLTA-HO

Montse Moral
Farmacèutica de professió, Montse Moral, ha portat la iniciativa del Banc Farmacèutic a Sant Cugat. Seguint el model del Banc dels Aliments, el Banc Farmacèutic va néixer a Barcelona amb l'objectiu de convertir-se en una jornada de recollida de medicaments sense recepta arreu de les farmàcies catalanes. Moral ha qualificat aquesta primera nominació com 'un regal'.

Grup de voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat
El coordinador dels voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), el valldoreixenc Lluís Duch, és un veterà de l'entitat. Duch fa més de 20 anys que hi és al club però en fa 20 que promou les populars caminades per Collserola. Enamorat de Sant Cugat i el seu entorn, cada diumenge a les nou del matí el CMSC organitza aquestes passejades per a tothom que vulgui descobrir els indrets del Parc. El 2017 el CMSC va editar el llibre '31 caminades pel Parc de Collserola'.

David Andrés
En David, juntament amb dos companys més d'equip, ha guanyat el primer Audi Creativity Challenge. El certamen proposava als participants un repte comú i aquests l'havien de resoldre amb la creació d'un projecte. El repte de la primera edició proposava resoldre la mobilitat del futur. L'equip d'en David ha desenvolupat un sistema perquè els cotxes elèctrics puguin carregar-se a qualsevol endoll. El premi va ser una estada d'un mes a Silicon Valley per fer realitat el seu projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.