Quatre establiments participants al Sant Cugat va de tapes fan balanç del primer cap de setmana
D'esquerra a dreta, Salvatore Fauzia i Eduard Tomàs
PodcastPublicat el 19/set/17 per Sant Cugat A Fons
Després del primer cap de setmana de la cinquena edició del Sant Cugat va de tapes , el magazín s'interessa per les propostes d'enguany i la participació dels santcugatencs en aquesta ruta. Eduard Tomàs, gerent de la Bodega Tomàs, Salvatore Fauzia, propietari de la Piazzeta, Robert Garcia, xef d'El Celler d'en Medir, i Òscar Martínez, cap de cuina de La Plaça, ens expliquen què han preparat per al concurs.
Escolta-ho
Les propostes comentades:
Bodega Tomàs - Melòs de xai lacat a baixa temperatura
La Piazzetta - Arancino Siciliano
El Celler d'en Medir - Coca de Folgueroles amb pollastre, ceba i formatges.
La Plaça - Mar i muntanya de pop i papada confitada amb demi-glace d’au.