El malbaratament d'aliments és una realitat que des d'alguns àmbits s'intenta frenar. Aquest dilluns el magazín es fixa en alguns organismes i centres educatius que han implantant iniciatives per evitar el malbaratament d'aliments, potenciar la solidaritat amb les famílies més vulnerables i reduir l'impacte mediambiental. Per fer-ho, el 'Sant Cugat a fons' conversa amb la cap del servei de gestió de programes de Benestar Social del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Judit Acosta, l'exdirectora de l'escola Turó de Can Mates i supervisora del programa Mengem bé, Montse Montesinos, la membre de la Junta de l'AMPA de l'escola Catalunya i responsable de la comissió de solidaritat, Isabel Algara, i la nutricionista de l'empresa Paidos, Marisa Cera.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.