El magazín descobreix les noves propostes del Sant Cugat va de Tapes

Ignasi Bea (Cal Temerari), Sònia Gratacós (Versió Original) i Ramon Padrosa (Telefèric)

Podcast

Publicat el 19/set/16 per Sant Cugat A Fons

El 'Sant Cugat a fons' ha conegut algunes de les propostes de la quarta edició del Sant Cugat va de Tapes. Per parlar-ne, hem convidat el gerent d'El Perolet, Jordi Anguera, la cambrera del Versió Original Sònia Gratacós, el propietari de Telefèric, Ramon Padrosa, el cuiner de la taverna Cal Temerari, Ignasi Bea, i la responsable de 2 sillas y 1copa, Carlota Gómez. Els convidats valoren positivament la resposta del públic el primer cap de setmana i coincideixen a destacar que es tracta d'una proposta que dinamitza el sector de la restauració a la ciutat.

Escolta-ho

Més d'una trentena de bars i restaurants de la ciutat ofereixen les seves millors miniatures acompanyades d'un quinto o una canya per 2,5 euros. Els clients podran votar la millor tapa i entre els participants es farà un sorteig d'un àpat per a dues persones a un restaurant amb una estrella Michelin.