Tapes, vermuts i plats de la Bodega Tomàs, a l''Amb molt de gust' del SAF


  • Comparteix:

Timbal de peus de porc desossats i botifarra de perol / Foto: Bodega Tomàs

Timbal de peus de porc desossats i botifarra de perol / Foto: Bodega Tomàs

L''Amb molt de gust' d'aquest dimarts arriba amb les recomanacions del propietari i xef de la Bodega Tomàs, Eduard Tomàs. L'establiment compleix any a Sant Cugat i ja pensa a ampliar els seus serveis amb el càtering. Ara com ara, menjar per endur, menú i una carta sofisticada que varia segons els productes de temporada és el que ofereix la bodega.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.