Les mesures per garantir la seguretat alimentària, amb el Dr. Sánchez al SAF
La seguretat alimentària, al 'Sant Cugat a fons'
PodcastPublicat el 8/abr/15 per Sant Cugat A Fons
Amb motiu de la campanya d'aquest any del Dia Mundial de la Salut (7 d'abril), relacionada amb la innocuïtat dels aliments, al 'Sant Cugat a fons' hem parlat amb el metge adjunt de medicina interna a l'idcsalud Hospital General de Catalunya, el doctor Luis Sánchez. L'Organització Mundial de la Salut exposa que els aliments insalubres estan relacionats amb la mort d'uns 2 milions de persones l'any, en la seva majoria nens.
Escolta-ho
Els aliments que contenen bacteris, virus, paràsits o substàncies químiques nocives causen més de 200 malalties, que van des de la diarrea al càncer. A mesura que augmenta la globalització del subministrament d'aliments, resulta cada vegada més evident la necessitat de reforçar els sistemes que vetllen per la innocuïtat dels aliments a tots els països. Per això l'OMS ha aprofitat el Dia Mundial de la Salut, per fomentar mesures destinades a millorar la innocuïtat dels aliments durant tota la cadena alimentària, des de la granja, fins al plat.