El programa 'Roda d'Amics' de Pere Pahissa continua a Ràdio Sant Cugat

Seguirà sonant el 'Nostra dansa' i 'La Sarsuela' els dimecres i diumenges amb la música que van recopilar els enyorats Pahissa i Fabri


  • Comparteix:

Pahissa i Fàbregas, Cugat i Medir, un duet irrepetible / Foto: Localpress

Pahissa i Fàbregas, Cugat i Medir, un duet irrepetible / Foto: Localpress

El 9 de febrer del 2017 va morir Joan Fàbregas 'Fabri', i el passat 25 de gener ens va deixar el seu company i amic Pere Pahissa. Tots dos van crear fa més de 20 anys el programa 'Roda d'amics', i el 2017 Pahissa va continuar en solitari. Ara, sense cap dels dos, Ràdio Sant Cugat vol mantenir viu el seu esperit i mantindrà en antena el programa. Així, els diumenges d'onze del matí a una del migdia continua el 'Roda d'amics' amb el 'Nostra dansa' a la primera hora i 'La Sarsuela' a la segona. I els dimecres se seguirà emetent el 'Nostra dansa' a les dotze del migdia com feia el Pere els últims anys.


La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, explica que amb aquesta iniciativa el mitjà multimèdia vol "mantenir vius els esperits del Fabri i del Pere, i quina millor manera de fer-ho que mantenint el seu espai". Afegeix que tot plegat és "un homenatge cap a ells dos, que han estat uns referents per a la ràdio".

El Pere i el Fabri són insubstituïbles, però van deixar la música que van anar compilant durant més de 20 anys al seu estimat programa. I per això s'escoltaran els CD de sardanes en el mateix ordre que el Pere va deixar preparat.


Mònica Lablanca

Des de Ràdio Sant Cugat / Cugat Mèdia volem mantenir vius els esperits del Fabri i del Pere. I quina millor manera de fer-ho que mantenint el seu espai. És un homentatge cap a ells dos, que han estat uns referents per a la ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.