Una temporada plena de valors i renovacions


  • Comparteix:

albert.foz

Albert Foz


Publicat: el 16/jun/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Des del C.F.U Mira-sol Baco, a punt de finalitzar la temporada 2020-2021, volem destacar dos fets que han estat importants per a l'entitat i que s'han pogut dur a terme, tot i l'impacte que ha tingut en la nostra activitat la gestió de la pandèmia de la Covid-19.

Primer de tot i emmarcat en el Pla Estratègic 2020-2024 que s'ha iniciat aquesta temporada, ressaltar la posada en marxa de l'Escola de Futbol, que de manera global conceptualitza i combina el fet de gaudir de l'esport que més ens agrada, amb l'educació de les persones/esportistes.

Tot sota l'empara d'una metodologia, d'entrenament i joc unitària.

A més s'ha incorporat la Unitat de Suport Psicològic, que ajuda en la tasca de formar persones, de manera genèrica, en base al desenvolupament de valors culturals; i treballa la incorporació de diferents sensibilitats que siguin un element aglutinador d'expectatives, incloent la participació familiar.

I a més a més, dona preferència a la formació humana dels nostres jugadors/es i l'equip tècnic a través de la utilització d'eines específiques.

Tot perquè juntament amb un nivell de formació esportiva adequada, puguem aconseguir el nivell competitiu desitjat, amb la finalitat que aquesta formació tingui utilitat, tant en el seu desenvolupament personal i professional, així com en les seves activitats de futur que realitzin més enllà de la nostra entitat.

En segon lloc, volem destacar la renovació del mandat de la Junta Directiva per sis anys més, (2021-2027).

Una Junta Directiva encapçalada per Joan Salabert com a president, en el que serà el seu tercer mandat des de 2009, i acompanyat per Albert Foz com a vicepresident i vocal esportiu, Eva Fernández com a secretaria, i Manuel Moreno com a tresorer, tots tres també presents en l'anterior junta directiva.

ALBERT FOZ és vicepresident del CFU Mira-sol Baco




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.