Com un Lamborghini

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 19/gen/13
Opinió| Columnes

Una noia americana, de nom Nelson, ha estat despatxada de la feina per ser, segons el seu excap, massa atractiva. Les paraules exactes van ser 'irresistiblement atractiva'. És a dir, era una noia maca que feia d'auxiliar de dentista.

Per fer aquesta feina, el cap de la Nelson, després de demanar-li els estris necessaris per treballar dins de les boques dels clients, no tenia res més a fer que fixar-se de ple en les dents, les boques i la (molta o poca) higiene bucal dels pacients, no s'havia de fixar en res més. Tant se val si la seva auxiliar era rossa, morena, alta o baixa, prima o grassoneta. La seva feina eren -i són- les dents.

El problema d'aquest senyor era que volia i dolia. O sigui, d'una banda sabia perfectament que la Nelson era casada i d'altra la desitjava tant com, segons paraules del doctor, 'un Lamborghini que tens aparcat al garatge i que saps que no pots conduir'.

Doctor, si comença amb aquestes comparacions vostè necessita un psicòleg. O bé un assessor poètic. Si em paga bé, m'hi ofereixo, tot i que no sóc tan atractiu.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor
darrutri@yahoo.ca