Temps de canvi a la política i a la societat (i espero que al PSC)

Ferran Villasenor


Publicat: el 16/jun/11
Opinió| Columnes

Escric aquestes lletres després de veure les imatges dels incidents de dimecres al Parlament. Certament alguna cosa ha canviat. S'han de rebutjar absolutament les amenaces, pintades, empentes i agressions que van patir alguns diputats.

Escolta-ho

Em sap greu que les accions de, entenc i espero, una minoria desestabilitzin un moviment pacífic, renovador i amb idees.

El dia de la constitució del consistori santcugatenc, també hi havia un grup de persones manifestant-se. Un dels representants em va lliurar una proposta. L'he llegida atentament i crec que en un percentatge alt és raonada i assumible.

A 'Can PSC' s'estan donant diferents moviments generadors d'energia i idees. La tradicional i consolidada corrent 'Nou Cicle', o les recents plataformes d'opinió digital Congresdesdebaix, '15-M Socialista' o 'Més PSC' estan posant sobre la taula el debat sobre quin ha de ser el paper de la socialdemocràcia, com s'ha d'organitzar el PSC i com apropar (un altre cop) una marca a les necessitats de les persones. Crec que anirem en bon camí si no es limita el debat.

El passat dissabte, a la Casa de Cultura de la nostra ciutat es va fer la primera trobada presencial del grup Congresdesdebaix. A títol individual, van assistir unes 120 persones d'arreu de Catalunya. Joves i grans. Ajudar a reconstruir és una obligació.

Hi ha partit, juguem-lo.

FERRAN VILLASEÑOR és primer secretari del PSC i portaveu municipal