La panera vegana més gran i solidària és de Sant Cugat


  • Comparteix:

marta.guardia

Marta Guàrdia

Membre de la PAS


Publicat: el 16/des/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El Nadal, a Sant Cugat, té moltes coses que el fa únic: el Quinto, l'Envelat, el Trenet, les parades del Monestir... I la PASnera. Sí, resulta que la panera vegana i solidària més gran està a la nostra ciutat i qualsevol pot fer-se amb ella. Més de 1000 euros en productes lliures de patiment animal de les marques més importants del sector i entre les quals trobem menjar, complements, cursos, llibres, joies, begudes, productes i tractaments d'estètica, articles eròtics, petits electrodomèstics i molt, molt més.

Aquesta bogeria solidària no només farà molt feliç a una persona, també ajudarà la PAS a rescatar i atendre a molts altres animals (més de 200 en el que va d'any). I és que darrere aquesta joia vegana hi ha la Plataforma Animalista de Sant Cugat, una entitat sense ànim de lucre formada exclusivament per voluntàries que treballen dia a dia pels drets dels (altres) animals.

La PASnera, no només ajuda a pagar les interminables factures veterinàries de la PAS, també promou unes festes de Nadal lliures de patiment i mort animal. I si necessiteu més raons per fer-vos amb la vostra butlleta (que ho dubto) us diré que unes festes veganes no només són més ètiques i respectuoses, sinó que també són divertides, brutalment saboroses, variades, sorprenents i molt més sostenibles. I ara la part que us apropa a guanyar-la: podeu participar en aquesta meravella d'iniciativa comprant la vostra butlleta solidària per tan sols 3 euros, (ho sé, és ridícul). És tan fàcil com entrar a la web i seguir els passos. Podeu comprar participacions per a vosaltres i també podeu regalar-les a la vostra gent més especial (i si els toca, que us convidin!). A la mateixa web, trobareu el llistat de productes que conté la PASnera i tota la informació necessària. Avís a navegants: embogireu.

MARTA GUÀRDIA és membre de la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.