Pressuquè particicom (2)


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 29/nov/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No seguiré delectant la flama institucional amb crítica caïnita sobre el resultat final dels pressupostos participatius que van acabar fa tres setmanes: m'encanta que la gent tingui les seves prioritats i justament per això es fan aquestes mogudes, per veure què vol la gent.

Però seré ràpid i concís: desvirtuar les propostes treballades de les ponències dels pressupostos és sibil·lí, roí i fastuosament desencoratjant. Les persones que volem treballar per fer realitat propostes d'autogestió, impossibles sense un acord municipal, xoquem constantment amb un mur anomenat Ajuntament que ofega sistemàticament les accions propositives amb contingut polític.

No és burocràcia, és política i és interès.

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.