Pere Soler: energia, il·lusió i tenacitat


  • Comparteix:

michael.caceres

Michael Caceres


Publicat: el 11/feb/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'agrupació local del PSC iniciarà, una vegada ratificat per l'assemblea, una nova etapa en la política local, de la mà del company i amic Pere Soler. En Pere serà el nostre cap de llista a les properes eleccions municipals que tindran lloc al maig. En Pere Soler és sinònim d'energia, d'il·lusió i de tenacitat.

Alguns podrien pensar que el Pere serà el nostre candidat perquè no hi ha havia ningú més entre la nostra afiliació. I potser no li faltaria raó, en el benentès que és l’únic company amb l’experiència, amb sobrat coneixement de la ciutat i sobretot amb l’energia i la il·lusió necessàries per a liderar la recuperació del nostre espai polític a Sant Cugat.

És ben cert que els socialistes de Catalunya no estem vivint el nostre millor moment polític. Crec que és precisament aquest fet el que cal destacar i dona valor a l'aposta feta pel Pere. El nostre nou portaveu ha optat per posar-se al capdavant dels socialistes i encapçalar un nou projecte a la nostra ciutat quan el més fàcil hagués estat mirar cap a un altre costat.

Com a primer secretari dels socialistes de Sant Cugat vull destacar i agrair la reacció de la nostra afiliació davant de la renúncia de l’anterior candidat. No hem perdut el temps amb retrets i hem mirat tots i totes cap endavant. Crec que cal destacar aquesta reacció i l’actitud positiva que hem tingut des del primer moment. Tothom ha entès que és el moment de treballar i de remuntar per seguir construint una alternativa progressista per a recuperar els drets socials dels nostres ciutadans.

Ara toca treballar de valent, ara toca que el Pere Soler ens contagiï la seva energia, el seu optimisme i la seva tenacitat i ens posem a treballar a tots i totes en la mateixa direcció. Però sobretot ara toca treballar per la igualtat, pels drets de les persones i deixar-nos d'aventures romàntiques.

Amb en Pere al capdavant, i amb els militants i simpatitzants, empenyent l’equip del PSC, de ben segur que podem fer més per Sant Cugat.

MICHAEL CÁCERES és primer secretari del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.