Zanón (PHCSC): 'Em defineixo més com un entrenador ofensiu'

Zanón dirigint el junior A

Entrevista d'esports

Publicat el 21/feb/13 per Carme Reverte

El nou entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Albert Zanón, assumeix el repte de dirigir el primer equip de l'entitat com una responsabilitat i agraeix al club que hagi pensat en ell per tirar endavant l'equip. En declaracions a Cugat.cat, Zanón assegura que l'objectiu del sènior ha de ser 'competir, adaptar-se a la categoria i mantenir-la' sense descartar res. Preguntat pel perfil dels seus equips, el tècnic es defineix com un entrenador de caràcter ofensiu. Aquesta és la primera entrevista concedida a un mitjà després de la seva designació.

Escolta-ho

L'Albert Zanón és entrenador amb experiència a la Primera Divisió estatal, ja que ha estat tècnic en aquesta categoria del Cerdanyola, el Vilaseca, i també a Nacional Catalana amb el Caldes.

Aquest cap de setmana debutarà a la banqueta del sènior a la pista del Manlleu, un dels equips que més s'acosta al seu gust hoqueístic.

A partir d'ara, Zanón desenvoluparà les funcions d'entrenador del primer equip masculí i del júnior A, com venia fent fins ara.