Tretzè dia de campanya

Diari de campanya

Publicat el 5/mar/08 per Tomás Peire

De nou el to ofensiu i agressiu va marcar l'actuació del senyor Rajoy en el segon debat televisat. El candidat del PP va continuar insultant al candidat del PSOE i faltant a la veritat amb menyspreu absolut a les normes més elementals d'educació i respecte pels demés. De nou no ha estat possible un debat civilitzat i constructiu.

Malgrat els intents de mantenir un to mesurat i dialogant per part de José Luis Rodríguez Zapatero, no ha estat possible un intercanvi raonable d'idees. A cada proposta programàtica de Rodríguez Zapatero, en la seva obertura de cada torn, Rajoy ha respost indefectiblement amb la tàctica obsessiva d'atacar i insultar al President, acusant-lo de mentider i inútil.
Frases com : 'usted no se entera', 'usted falta a la verdad' 'usted miente constantemente', 'ustedes no han hecho nada y no va a hacer nada', 'no tiene usted ninguna autoridad moral', no hauria de pronunciar-les un candidat a president del govern.
Rajoy ha impedit l'oportunitat de progressar en la pràctica dels debats públics entre candidats a la presidència del govern del país. S'ha perdut l'ocasió de veure i d'escoltar als nostres dirigents debatent de forma argumentada, educada, útil i intel·ligible les propostes programàtiques.
Cal insistir en veu ben alta: si tu no hi vas, ells tornen !!.

Tomás Peire
PSC