22 anys de l'obertura de la nova Rambla del Celler

Les obres van servir perquè el traçat de la Rambla es convertís en part en una via de doble sentit


  • Comparteix:

Estat actual de la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia - Guillem Babitsch

Estat actual de la Rambla del Celler / Foto: Cugat Mèdia - Guillem Babitsch

El 12 de desembre de 1997 es va obrir la nova Rambla del Celler, una de les obres urbanístiques més complexes que s'han fet en els darrers anys a Sant Cugat. Les obres, que van durar mig any, van servir perquè el traçat de la Rambla es convertís en una bona part del seu trajecte en una via de doble sentit.

És el tram, de més d'un quilòmetre de llargada, comprès entre el carrer Sant Medir i la Gran Via de les Corts Catalanes. Perquè això fos possible es va haver de fer una rambla molt més ampla, amb voreres d'entre set i vuit metres d'amplada, i es va haver de desplaçar 15 metres enfora, en direcció Collserola.

Per regular el trànsit, es va fer una rotonda que marcarà el punt de la Rambla del Celler on començarà la doble direcció del trànsit. És la que està situada a l'altura de Cèsar Martinell.

Amb aquesta via oberta a la circulació, va quedar completada una de les peces fonamentals per desviar el trànsit fora del nucli urbà. La nova Rambla del Celler va eliminar una barrera física natural com era una riera, per convertir-la en un passeig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.