18 anys del naixement del Campus Universitari de Sant Cugat

Un espai comú entre les diferents universitats amb seu a Sant Cugat


  • Comparteix:

El 6 de novembre de 2001 es presenta oficialment el Campus Universitari de Sant Cugat, un espai comú entre les diferents universitats amb seu a Sant Cugat, que acullen més de 5.000 alumnes. L'acte de signatura està presidit per l'alcalde Lluís Recoder, el rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), el president de les Escoles Universitàries Gimbernat, el director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i el responsable d'Esade.

L'objectiu principal del projecte és fer un campus transversal de diferents universitats amb la voluntat de trobar vies de col·laboració, intercanviar experiències i oferir el coneixement d'aquests centres a la ciutat. A més, es vol potenciar la relació entre la universitat i els centres d'ensenyament secundari i les empreses amb seu a Sant Cugat.

Destaca la voluntat de crear una imatge comuna que identifiqui Sant Cugat com a ciutat universitària i s'aposta per la creació d'un Consell del Campus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.