Dos anys de la mort de Miquel Garrell, fill predilecte i membre històric de la Penya Regaléssia i la Coral La Lira


  • Comparteix:

Miquel Garrell / Foto: Localpres

Miquel Garrell / Foto: Localpres

El 12 de juny de 2017, desapareixia a l'edat de 92 anys el fill predilecte de la ciutat i membre fundador de la Penya Regalèssia, Miquel Garrell. Garrell havia rebut al 2014 juntament amb altres companys el diploma que els acreditava com a Fills Predilectes de Sant Cugat en un acte al Teatre-Auditori. Aquell mateix any, el santcugatenc havia estat un dels pregoners de la Festa Major com a membre de la Penya Regalèssia.

A més, Garrell havia estat president d'honor de la Coral La Lira per la qual havia rebut la Medalla d'Or de la Ciutat. Juntament amb Jaume Pahissa, al 2016 els dos cantaires eren homenatjats com a presidents d'honor del cor santcugatenc a la 2a la Trobada Catalana de Caramelles de Sant Cugat.

En conèixer-se la notícia de la seva mort, l'exalcaldessa Mercè Conesa va tenir un record per a ell a la presentació de la programació de la Festa Major d'aquell any, destacant la contribució de Garrell a la ciutat.


Mercè Conesa

Quan fem un reconeixement de pregoner és perquè pensem que aquestes persones han contribuït a fer quelcom per a aquesta ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.