Cugat.cat celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb celebritats de les ones


  • Comparteix:

Foto: Cugat.cat

Foto: Cugat.cat

El programa 'Connectats', produït per La Xarxa, capitanejat per Cugat.cat i cuinat entre les sis ràdios que conformen la corona metropolitana, celebrarà la festa grossa de la ràdio, el proper 13 de febrer, de quatre a set de la tarda, des de l'Arxiu Nacional de Catalunya. Xavier Bosch, Neus Bonet i Carles Pérez, figuren a la llista de convidats d'honor d'una jornada que forma part del programa d’activitats dels Amics de la UNESCO Sant Cugat.

Històries de ràdio, participació de l'audiència, un acústic, gastronomia i territorialitat, seran els ingredients d’una jornada d’homenatge. Un viatge en el temps per redescobrir formats com el de la ràdio novel·la, de la mà de l’Associació d’amants del teatre de Sant Cugat, posar el termòmetre al moment actual del mitjà i fer prediccions de futur, amb dos experts en mitjans i noves tecnologies com Xavier Salla i Juan José Perona, catedràtics de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Xavier Bosch, Neus Bonet, Carles Pérez, el xef sabadellenc Txus Zunelda, el Grup de Dones Sàvies del Prat i els editors del programa castellerenc ‘La carpeta de l’avi’ són alguns dels col·laboradors que passaran pels micròfons del programa.

‘Connectats' és un magazín radiofònic presentat per Carme Reverte, produït per Anabel Piñar i amb Adrià Tirado a les vies de so, es fa en col·laboració amb cinc emissores (Ràdio Ciutat de Badalona, El Prat Ràdio, L'Actual de Castellar del Vallès, Ràdio Sabadell i la Ràdio Municipal de Terrassa).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.