Primeres experiències


  • Comparteix:

Els inicis sempre són difícils, solen dir. I realment, el primer cop que vaig trepitjar Ràdio Sant Cugat es va obrir davant meu un món desconegut, estrany però encisador a la vegada.

A mesura que avancen els dies, però, la sala de redacció, els estudis i les cabines van configurant una realitat que fins fa pocs mesos considerava llunyana i gairebé intangible, i aquelles cares sense identitat del primer dia van prenent nom i personalitat.

Poc a poc, i sobretot gràcies a la infinita paciència dels companys, l'aprenentatge resulta més gratificant. Tot aquell munt de conceptes que a simple vista semblaven inabastables, esdevenen amb el temps quelcom comprensible. Redactar, muntar vídeos, escollir talls de veu, locutar, les prèvies, les 'cues', els 'boletos' i tantes altres coses ja no són mots indesxifrables del món periodístic. Les personalitats de Sant Cugat es transformen en noms coneguts, quasi familiars per tothom.

I amb cada notícia, l'oportunitat de poder ser dins de Cugat.cat pren importància. Potser diuen que els inicis són difícils, però puc assegurar que amb l'ajuda dels companys de la ràdio, aprendre com funciona el món de la comunicació està resultant una magnífica experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.