'Que se besen, que se besen!'


  • Comparteix:

El periodista Joan García, editor de 'L'esportiu', contrau aquesta tarda matrimoni a l'església del Reial Monestir de Sant Cugat. L'enllaç, que tindrà lloc a les 6, reunirà un nodrit grup d'amics i companys del comunicador mirasolenc.

Després d'un llarg nuviatge, Garcia jugarà avui el partit més important de la seva vida. L'afortunada respon al nom d'Irene, és professora i, a partir de demà, serà reconeguda com la esposa del 'Juanito'.

Bon viatge a la Riviera Maya, Joan! Et trobarem a faltar! Per a nosaltres, els companys de Cugat.cat, també han estat uns mesos durs! Ens hem empassat els cursets prematrimonials, el disseny del vestit, l'organització del casori, el teu primer 'peeling'.... De veritat, Joan, que tots tenim ganes que agafis les maletes i fotis el camp!!!

En fi... Crec que parlo amb nom de tots quan dic que et desitgem tota la felicitat del món en aquesta nova 'embaucada'. Estem convençuts que el teu pis de PROMUSA s'omplirà d'aquesta alegria que et caracteritza, i que aviat posaràs 'àlies' a tots els veïns de l'escala!

Per cert, ja que durant l'últim any ens has relatat fil per randa tots els preparatius de la teva boda... Esperem que facis el mateix amb la nit de noces! Volem una crònica completa!

Una abraçada dels companys que et suporten!

CUGAT.CAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.