Cares noves i joves!!!


  • Comparteix:

Tornar als inicis

Aquestes darreres setmanes s'han incorporat a la redacció diversos becaris acabats de sortir del forn de la facultat.
Gent jove amb cares innocents i sobretot moltes, moltes ganes d'aprendre. Hi ha res millor que aquests rostres encantats amb tot el que els expliquen? Fa goig veure com estan atents a totes les indicacions dels seus "tutors" diaris, que són els nostres redactors.

Mica en mica es van deixant anar i van picant notícies, surten a gravar, treuen talls de veu, i fins i tot hi ha qui s'ha atrevit a locutar en algun butlletí, (un URRA per la Carla!!). Veient-los a ells és inevitable recordar com foren els inicis d'un mateix i venen molts records al cap. Cada dia era una aventura, i cada pas endavant era motiu de celebració. La mama et sent per la ràdio, el papa llegeix les teves notícies a internet... I això fa il·lusió, molta il·lusió!!!

Nois, des d'aquesta humil secció, us envio un missatge: APROFITEU CADA MINUT A LA REDACCIÓ, penseu que el que aprengueu aquí, a cugat.cat, probablement no us ho ensenyaran enlloc, així que ja sabeu, com esponges cada dia!




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.