Cyan, James y Lenny


  • Comparteix:

De com la música revoluciona l'èsser humà.

Nit de concerts. Fa uns dies la redacció celebrava la notícia que la banda Cyan, amb el santcugatenc Javi Fernández al capdavant, actuaria com a teloners del gran James Blunt. I opinem que és 'gran' aquelles periodistes que el passat dimarts vam ser testimonis del meravellós concert que va protagonitzar el cantant britànic.

Sé que en les properes línies resultaré empalagosa i refotudament 'nyonya', però el noi se les porta. La Mar, l'Anna i una servidora vam acudir a Razzmatazz amb l'objectiu de passar una bona estona i vam sortir viatjant en el núvol Quinton. Però, abans de tot, deixeu-me opinar sobre el santcugatenc Javi Fernández, que també és cantant, compositor, pianista i mil coses més de Cyan. Un artista multidisciplinar que va convocar moltes 'fans' després del concert, interessades en fotografiar-se amb un futur ídol de masses.

Cyan promet. Per la posada en escena, pel carisma del seu intèrpret i per un entusiasme que va contagiar-se a tota la sala. James Blunt promet encara més. Amb només dos discos en cartera, 'totes les ànimes perdudes' van corejar les cançons d'aquest home que no té problemes en reconèixer que s'endú bona part de les seves fans al llit. No obstant això, el cantant va ser un autèntic gentleman i va encisar el públic amb cops d'efecte i una mirada blava que viatjava contínuament.

Va suar com un porc. No es va canviar de roba. Es va llançar sobre el públic. Va cantar en espanyol. Va fer surf sobre el piano. Ens va fer una foto... Va fer de tot, en 90 minuts, i amb molta humilitat. Un encant. I mentrestant, a Badalona, el senyor Lenny Kravitz seduïa els assistents després de rebentar a aplaudiments el Rock in Río. Llàstima que el cantant protestés -en el seu concert a Madrid- pel fet que els seguidors fumessin en el decurs de l'actuació 'perquè no li anava bé per a la veu' -i això que era un espai a l'aire lliure! Sentit comú, poquet, per dir això davant 40.000 persones. En Blunt va reunir 1.000 a Razzmatazz, i dubto que pixi fora de test així quant porti 20 anys en el món de la música. I Cyan.... , ja ho he dit. Promet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.