La Caputxeta Vermella

A cau d'orella

Publicat el 11/jul/08 per Carme Reverte

De la nena innocent, fins i tot ximpleta, que anava a visitar la seva àvia... res de res! Aquesta Caputxeta té caràcter, té humor, fins i tot malhumor, té péls a les cames, però no a la llengua, i porta el pit postís. Per acabar-ho d'arrodonir és una versió de la Caputxeta bastant més mediàtica; presenta els esports a TV Sant Cugat i a Ràdio Sant Cugat. Es fa dir Joan Garcia. El mateix que tants a 'Cau d'Orella' ha protagonitzat des que s'ha creat aquest espai.

De fet, el personatge actualitzat de la Caputxeta responia a una celebració ben especial: el comiat de solter del nostre estimat Joan, que d'aquí a una setmana contrau matrimoni. Just d'aquí a una setmana el nostre company passarà a la categoria de Sr. Joan. Com la caputxeta original, portava un cistell amb l'única diferència que a dins hi duia un aparell de ràdio. I és que ni en moments tan personals descuida les seves obligacions.

Només una recomanació. Divendres a l'hora de donar el 'Sí,vull!' no cal que ho portis gravat. Sempre queda millor en directe. I que les imatges pel 'repor' te les gravi un professional; no caldrà que facis un stand up.

L'única coincidència que espero amb el conte original és el final. Espero i desitjo que sigueu feliços i mengeu anisos.

Vet aquí un gat, vet aquí un gos aquest conte ja s'ha fos!