Un viatge de feina

A cau d'orella

Publicat el 4/jul/08 per Anna Bernadó

Que si maletes amunt, micro, gravadora, càmera i portàtil i ja hi som tots: fotògraf, regidor, periodista i, sobretot, un càmera. Però no un de qualsevol, no. Es tracta del CÀMERA, amb majúscules. Aquell que arrasa, no només per Sant Cugat, sinó per tot Europa.

El que per alguns era un viatge de feina, per ell va ser un viatge per confirmar que és capaç d'agradar a Catalunya i al Regne Unit, entre holandeses i polacs, sense distinció de raça, ètnia, ni de sexe.

Mentre una servidora, el senyor regidor i el super fotògraf no ens aguantàvem drets a la capital europea i després de sopar (frankfurts) a l'ajuntament local (que no ho vegi la Maribel), una cerveseta i cap a l'hotel, el CÀMERA va seguir la gresca.

Una mica per pena, per compassió o perquè és massa bona persona va acompanyar a un assistent d'un ajuntament perdut per Polònia a fer una cervesa. Que es van convertir en dues. I en dues horetes més i en dos bars. I en tres missatges. 'You have something special inside you'.

Crec que cap dels altres tres havíem rigut mai tant en un esmorzar. Així que no em queda més remei que proclamar-te triomfador oficial... que tremoli Europa cada cop que agafis un avió! (Sempre amb el permís de l'Aida, això sí).

PS: La censura ha fet acte de presència en aquest article perquè ELL es pugui passejar per Sant Cugat i continui conquistant cors i persones. Per cert!... Avui comença a Barcelona una concentració de policies gais i lesbianes...