'Mercato' a la santcugatenca


  • Comparteix:

Arriba l'estiu i els clubs santcugatencs es posen les piles per fitxar entrenadors i jugadors. No surten als grans diaris, no acaparen portades. És un mercat d'altes i baixes on el menys important són els diners, on el més important són els sentiments. Capítol destacat mereixen les retirades. Jugadors que pleguen i que deixen una mica orfe l'esport local.

Fran Burgueño, Albert Bou, Bárbara Puiggalí...són noms de fitxatges confirmats. L'any que ve seran part activa de l'esport santcugatenc. Han arribat per formar part de la història dels equips, per aportar el seu granet de sorra. És maco perquè quan t'expliquen per què han vingut te n'adones què lluny queden els grans fitxatges, aquells que surten a les portades dels grans diaris. Vénen perquè els agrada un projecte, perquè creuen en el prestigi dels clubs, guanyats en el dia dia, en el patiment que suposa subsistir amb pressupostos petits.

Un altre fet que es repeteix cada any per aquestes dates són les retirades. Noms il·lustres que, després de molts anys, ho deixen. Se m'acuden molts exemples. Aquest any, per exemple, es retira en Juanjo González, l'etern jugador d'handbol. Un exemple pels més menuts, un home de club, amant de l'Handbol Sant Cugat i, per sobre de tot, amant del seu esport. Deixa la competició, ja no marcarà gols des de l'extrem dret. Tot i això, ja forma part de la història del club, aquella que han anat escrivint noms com el d'Armand Mora, Jordi de la Cruz, Jordi Tomàs o Joan Cinta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.