Sortim al carrer!


  • Comparteix:

D'aquí a uns dies, molt pocs, comença la Festa Major. Aquests dies de gresca són dels millors de la ciutat, tan a nivell professional com personal... Però totes les coses bones tenen la seva part negativa i la de la Festa Major és que els que treballem a Cugat.cat no parem de treballar, treballar, treballar. I ja es comença una setmana abans.

Una servidora ha tingut la gran sort de poder agafar-se uns dies de relax, que els vaig començar dijous a la tarda i que duraran fins dimarts a la nit, abans no hagi de posar-me a treballar sense parar. Però dijous al matí ja vaig patir la pre-Festa Major...El meu cap em tenia preparada una sopresa: haver d'escriure 32 notícies diferents sobre la Festa Gran! i direu com? doncs de fet, l'Oriol i jo no vem escriure les 32 senceres però sí que vem començar a deixar preparat i explicat com aniran els 10 primers actes de la nostra festa (companys en aquests dies que jo no ho sigui s'han de deixar preparades les altres 22 notícies...Ànims!)

I santcugatencs i santcugatenques no sabeu la quantitat d'actes que es preparen perquè nosaltres, tots els ciutadans, gaudim més i més de la ciutat. Així que proposo a tots, els que treballin i els que no, que durant quatre dies es facin seu el carrer, que gaudeixin de cada racó de Sant Cugat i que cada acte musical, cultural, social o gastronòmic sigui motiu per conèixer més la ciutat, sobretot aquells que encara no la coneixen.

Així que molta festa per tots i ja ens trobarem pel carrer!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.