L'eròtica del poder 2

A cau d'orella

Publicat el 19/jun/08 per Silvia Gonzalez

El rànquing de polítics més atractius ha portat cua, senyors, sobretot entre aquells que no van aparèixer al pòdium. Ara, aquesta secció vol llimar diferències amb el CRD (Col.lectiu de Regidors Damnificats) donant-los l'oportunitat d'elaborar una llista amb els periodistes més 'interessants' d'aquesta santa casa. Estem preparats!

Renecs en rodes de premsa. Comentaris 'subtils' després d'un ple. Murmuris en actes públics. Sí, en sóc responsable, i entono un 'mea culpa' com a artífex d'un rànquing amb els polítics més guapos i guapes de Sant Cugat. Només volíem comprovar com els temes més 'frívols' podien multiplicar el nombre de lectures a la web. I així va ser: 132 visites!!!!

Ara és el moment de concedir als polítics la possibilitat de pronunciar-se al respecte, en aquesta ocasió, avaluant la 'mercaderia' de Cugat.cat (el Fabri inclòs). Dit això, publico les bases del concurs que -esperem- no quedi desert com el Premi de Poesia Gabriel Ferrater:

1. Enviar un correu a silvia.gonzalez@cugat.cat citant tres noms masculins i tres femenins.

2. El mail portarà com 'assumpte' el títol de 'eròtica del poder'.

3. Es respectarà l'anonimat dels regidors participants (si es vol, es poden enviar correus des del mail del partit o aprofitar l'opció de participació d'aquesta mateixa secció).

4. El recompte de vots es farà davant notari (el Fabri) per garantir la màxima transparència.

5. El resultat de les votacions es publicarà l'1 de juliol, després de Festa Major.


Una abraçada a tots i totes, i desitgeu-me sort perquè ara seran els meus companys els qui m'empaitaran pels carrers de Sant Cugat!