Festa grossa


  • Comparteix:

Malgrat el fred i les pluges ens feien pensar que encara quedaven molts i molts dies, ens n'adonem aquesta setmana que no queda tant. La Festa amb majúscules s'apropa, i amb ella, les reunions a corre-cuita per organitzar la cobertura i, tot i que pocs ho admetin, la il·lusió encoberta amb desgana.

Són els únics dies de l'any que treballem molt i ens queixem poc, fem menys programes i més hores extra, anem a dormir tardíssim i ens aixequem molt dora. Però, sobretot, sopem, dinem i gairebé dormim a la ràdio, i canviem horaris i rutina.

Que si retransmissió del pregó en directe, que si Diada castellera per intentar descarregar el 4 de 8, que si el Joan i la Marieta, el correfoc i els Diables, Barraques, concerts i molt, molt cansament.

Viure la Festa grossa darrera el micròfon suposa no gaudir-la de la manera més tradicional, sinó a través de la seva vessant més professional. Però també suposa traspassar els escenaris i passar el relleu als protagonistes i buscar els veritables organitzadors de totes i cadascuna de les activitats.

I, darrera el micròfon, malgrat la redacció remugui amb desgana aquests dies, no hi ha cap periodista o periodista en potència que no s'hagi mirat i remirat el programa: qui ve divendres i qui actua dissabte, a qui entrevistarem diumenge i a qui convidarem dijous. Perquè, al cap i a la fi, aquests dies ens permeten a nosaltres treballar i gaudir a la vegada, oci i feina, viure amb il·lusió, però també amb professionalitat, perquè la ciutat conegui i descobreixi cada petit racó de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.