Doble aniversari


  • Comparteix:

Diumenge tarda. Ordinador. Pantalla en blanc. Em toca escriure el cau d'orella. Què escric em pregunto. Dues línies d'investigació (dues idees vull dir): m'acomiado del Marc que com sabreu els que llegiu aquesta secció ja ha marxat a TV3 a fer unes pràctiques o responc el cau d'orella d'en Pep que demana la mort d'aquesta secció. O millor, faig un encès elogi del que representa i ha representat aquesta ràdio durant ja més de 26 anys.

Trucada al mòbil. Adrià, soc jo, en David! Ja ha nascut. És una nena i es diu Anaïs. Deixo l'ordinador encès i marxo pitant cap a l'Hospital General on un dels meus millors amics ja és pare.

És la primera criatura del grup i per tant ja puc dir que soc 'tiet'.

Arribo a l'hospital després de passar amb uns altres amics per una benzinera per comprar uns bombons pels nous pares. Ens trobem l'habitació plena de gent i tothom molt content. La mare molt cansada però somrient plàcidament. El pare amb una mirada diferent. I els avis, també primerencs, que encara els costa creure que des d'ara i per sempre són avis.

La nena és, de moment, molt tranquil·la. No es queixa per res i no para d'observar qualsevol moviment dels presents a l'habitació. Penso si pot ser una periodista en potència i si serà 'membra', perdoneu la broma fàcil, d'una nova fornada de reporters que es formaran a 'cugat.cat'.

Quan deixem els pares penso en la satisfacció que deu suposar pels més veterans de la casa com la Carme, el Xavi, el Pere o el Fabri, entre d'altres, veure com la nineta del seus ulls ja n'ha fet 26.

De moment, l'Anaïs i Cugat.cat gairebé comparteixen data de naixement. El temps dirà si els seus camins s'entrecreuen. Tot i això i com se sol dir amb els nouvinguts: el que importa és que faci el que vulgui i que sigui feliç. Doncs això.

Benvinguda a la vida i un petó ben fort Anaïs.

I pel que fa a la ràdio, bé a Cugat.cat, per molts anys i benvinguda a la vida multimèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.