25 i més

A cau d'orella

Publicat el 15/jun/08 per Nuria Alcala

Format radiofònic, format televisiu, format multimèdia de la mà d'Internet i ara format paper. Els 25 anys de Ràdio Sant Cugat clouen amb un gran llibre d'una gran periodista.

Què puc arribar a tenir en comú amb professionals com Lluís Guilera, Susanna Griso, Miquel Herrada, Nacho Orovio entre moltíssims altres, a més d'haver treballat a la nostra ràdio? Fins ara no m'ho imaginava, però en llegir les entrevistes de Ràdio Sant Cugat: 25 anys fent ciutat m'he sentit molt identificada amb els sentiments que descriuen els diferents treballadors quan parlen dels seus inicis. Gairebé tots estudiants, amb uns mateixos interessos, una il·lusió especial per treballar a l'emissora però, sobretot, un sentiment d'escola, la primera escola de la professió. Aquest ha estat d'una manera clara una de les principals raons per les quals Ràdio Sant Cugat ha arribat als seus 25 anys i continuarà endavant durant molts més.

Per ser, juntament amb el Pep Gimeno, el Miquel Herrada i en Xavier Fornells, una de les meves primeres 'profes' en el món del periodisme, des d'aquí una sincera enhorabona a l'Ester Castanyer i el projecte del seu llibre, tot un mirall de la gent que cada dia ens alegrem de formar part de la història de la ràdio.