Perdoni, hi ha benzina?


  • Comparteix:

Se sent,

Se sent, "només queda gasolina de 98!"

(Això ho heu d'imaginar com si estiguéssiu mirant 'Expediente-x') Terrassa, diumenge, 20:00 hores. El meu pare insisteix en què he d'omplir com sigui el dipòsit de benzina. 'És possible que aquesta setmana ens quedem sense combustible a les ciutats', em comenta mentre em dóna la targeta del Caprabo per aconseguir múltiples descomptes. Déu meu, què farem sense l'or negre? Un calfred em recorre tota l'esquena.

Benzinera Saras,Terrassa, 20:30 hores. Arribo amb el cotxe a la benzinera i... oh, sorpresa, hi ha tres cues per poder omplir el dipòsit. Imatge apocalíptica que havia previst el meu pare hores abans convertint-se amb el seu auguri en el meu particular 'Nostre Damus'.

Sant Cugat, dilluns, 8:00 hores. La benzinera de Can Sant Joan està abarrotada de vehicles que esperen nodrir-se d'energia per aguantar tota la setmana.

Sant Cugat, carrer Santiago Rusiñol, dimecres 15:30 hores. El cambrers d'Il Fornetto em comenten que els santcugtencs han arrasat amb les verdures del Mercadona. L'escenari s'està convertint en la versió local de 'Soy leyenda'. Qui fa de Will Smith?

Sant Cugat, dijous. Crec que és moment de recuperar les pràctiques de la Guerra Civil. Intento fer un 'extraperlo' amb els meus 'filipinos' que em compro en una botiga del centre. No funciona, la gent no ha entès aquesta broma.

Sant Cugat, divendres, 07:50 hores. Passo per davant de la benzinera que hi ha al carrer Cerdenya. Veig com una cuba entra a omplir els dipòsits buits. Els conductors més apurats fan una festa i segueixen el camió com formiguetes.

No penseu que sóc una mica beneit, però aquesta dependència dels carburants i els grans supermercats m'espanta. La batalla ja l'hem perduda, al marge de les reivindicacions dels transportistes, perquè els 'urbanites' no sabem establir cap altra alternativa als moments de crisi que anar a comprar compulsivament. Això sí, els 'filipinos' eren bons!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.