MARC-ar


  • Comparteix:

Segur de sí mateix. Així vaig veure el Marc quan el vaig conèixer, com no, dins un estudi davant d'un micro.

Era tan... petit. I ell content que n'estava de ser el més menut de la casa. Va entrar per la porta gran fent connexions de la Festa Major i surt per un altra porta, encara més gran. Perquè el buit que deixaràs Marc serà enorme.

Que és un gran periodista, cert. Que té un do innat pel micròfon, també! Però, el que vull remarcar és que en Marc Texidó Valls té una dimensió humana que no abunda gaire en aquest món. Sap ser professional, però sobretot company. Pot sortir satisfet d'un gran dia de feina, però la satisfacció és més rodona si en Marc surt de la ràdio havent ajudat algun dels seus col.legues.

Com vols que no t'acomiadem, Marc? Com goses dir que tornaràs si a la que et coneguin els teus nous companys difícilment et deixaran escapar. Jo no ho faria. Però el que no perdrem són totes les bones estones, que han estat mooooooooooooltes, que hem passat junts.

Malgrat tot, no et trobarem a faltar en excès. Continuarem escoltant la locomotora de la teva veu a la redacció. Encara que aquesta surti del monitor de la tele. Has fet moltes coses a Ràdio Sant Cugat, noi, sobretot MARC-ar persones que t'estimen.

No tornis, carinyo, que nosaltres anem amb tu.

PS: Como vas rechazando programas!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.