Pitjor que els 'politonos'


  • Comparteix:

Una part important de la nostra activitat diària passa pel telèfon. Cada notícia, o gairebé cada notícia, passa per com a mínim una trucada telefònica. En el meu cas són vàries més. Està comprovat: alguna força paranormal fa que mai m'agafin el telèfon a la primera.

Moltes de les trucades són a corporacions o entitats formades per diverses persones, cadascuna amb el seu càrrec, i que per localitzar-les cal passar primer pel departament de comunicació o gabinet de premsa, dos noms per una mateixa cosa.

Durant els segons o, massa sovint minuts, que passen mentre apareix algú a l'altre banda del fil telefònic l'entitat t'obsequia amb uns segons o, massa sovint, minuts musicals. Les propostes musicals cal dir que són poc atractives. Totes són versions de 'greatest hits' creades -suposo- amb aquells teclats 'Casio' que tots vam tenir de petits..

Els 'Beatles' són els més recurrents. He escoltat la versió en 'Casio' de 'Let it be', 'Help me' o fins i tot 'Yellow Submarine' que, ni amb tot l'àcid amb el que van composar la cançó, els mateixos 'Beatles' hauríen pogut imaginar una versió més penosa. Ni els Rolling Stones, ni molts altres han pogut escapar d'aquesta humiliació melòdica. Jo pensava que els 'politonos' eren la màxima expressió del patetisme musical però anava molt equivocat.

Assassinats musicals que haurien d'estar contemplats pel Codi Civil enlloc d'ultratges a banderes i coses per l'estil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.