Tornar als inicis


  • Comparteix:

Fa deu dies que l'eficient 'telefonista de la ràdio', la nostra companya Sílvia Ferrer està 'de vacances gràcies a una lesió al genoll'. Així que durant uns dies faig de Sílvia mentre ella es recupera. He de reconèixer que no he aconseguit agafar el telèfon amb tanta velocitat (encara que poques vegades l'agafa algú altre) però aquests dies he pogut tornar als meus inicis.

I és que ara fa tres anys quan vaig entrar per la porta del carrer Sant Jordi i després de dos o tres caps de setmana vaig passar un primer estiu amb el magazín 'Barra lliure'. Una pacient Sílvia González em va empènyer a locutar 'peti que peti' i es va arriscar a deixar-me fer entrevistes, 'càpsules' de cinema, de literatura, notícies absurdes i connexions en directe. Em va ajudar a aixecar el vol i vaig marxar del niu per aterrar als informatius d'aquesta casa.

Així que ara li torno el gran favor que em va fer com bonament puc i jo encantada de poder-ho fer. La 'mama', com l'anomenen alguns, em cuida tant o més que mai i m'està donant una nova oportunitat per aprendre i per deixar-me anar més enllà dels informatius. I sembla que funciona.

Així que Sílvia Ferrer (quin rotllo que tingueu el mateix nom) tu descansa i torna al 100 per 100 que de moment i per molt que insisteixi el Joan Garcia, 'això no s'enfonsa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.