Marxo uns dies


  • Comparteix:

La setmana que ve tancaré una etapa de la meva carrera professional que va començar fa quatre anys, de totes maneres no tanco la porta. Després de tot aquest temps canvio la ràdio per la televisió. La redacció de TV3 serà la meva nova residència durant uns mesos. I deixeu-me dir que quin respecte!

'Quin respecte!' és el que vaig pensar quan, fa dos dies, em van confirmar que les meves pràctiques serien a TV3. Marxo de Ràdio Sant Cugat, un lloc on ja sé com funciona tot, conec tots els treballadors i companys, la seva manera de treballar i conec el mitjà casi al 100%, però en tinc moltes ganes de sortir de l'ou.

Quan vaig trucar per primera vegada a la ràdio creia que seria per treballar només un estiu, i la cosa s'ha allargat fins avui, d'això ja en fa quatre anyets. He viscut un canvi de local des del carrer Sant Jordi a Plana de l'Hospital, he vist com convertíem un mitjà de Ràdio a Grup Comunicatiu Multimèdia (Cugat.cat).

Podria explicar tot el que he aprés aquest temps però necessitaria aquesta secció durant més d'una setmana. Encara em falta molta feina per arribar a ser el Pellicer, del qual parlava ahir l'Anna, però treballo i seguiré treballant en aquesta direcció. Tot i que he de reconèixer que els meus companys creuen més en mi que jo mateix.

Per acabar deixeu-me dir que marxo, però que tornaré. Aquí deixo companys però també amics. Que espero que enlloc de veure'ns cada dia a la redacció, ens podrem veure fent un cafè o un sopar. Gràcies a tots pel que m'heu ensenyat.

Com dic sovint, ja que dieu que sóc de poble, adéu siau i fins aviat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.