El nostre Pellicer

A cau d'orella

Publicat el 29/mai/08 per Anna Bernadó

Tot comença quan un bon periodista de TV3 pregunta al nostre estimat company Marc Texidó, 'Perquè tu, què vols fer quan acabis la carrera?' I després d'una resposta dubtosa conclou 'O sigui, que vols ser un Pellicer'. Però no és tan simple.

Hi ha qui neix per fer quelcom en aquesta vida. Una d'aquestes persones és el Marc. Presentador per vocació, ja va entrar a l'estudi de la ràdio del carrer Sant Jordi dient que en Xavi Coral es quedava petit al seu costat. Qualsevol persona que no el conegui podria pensar que és un somiador, però tots els que el coneixem sabem que no va pas mal encaminat.

El Marc comença la setmana que ve el petit gran viatge que l'ha de portar al costat de la Núria Solé (sense faltar a la Maria). Un estiu a TV3 que esperem li serveixi per posar un o els dos peus a la casa gran i demostrar que és més que un Pellicer.

Molta sort a la teva petita gran aventura... l'únic que et puc dir Marquitus és que et trobarem molt a faltar, sobretot jo, que m'hauré de buscar un confident de tardes!

Demostra de tot el que ets capaç i avisa'm quan es retiri la Solé o la Raquel Sans... mai se sap!