Una redacció peculiar


  • Comparteix:

Tres mesos, tres mesets de res que he estat fent pràctiques a una altra banda i ja trobava a faltar tot això. S'ha de dir que la redacció de Ràdio Sant Cugat té un ambient especial, és ben bé que en una sola tarda hi pot passar de tot.

Hi ha moments seriosos, tothom treballant, silenci a l'ambient, soroll de teclats d'ordinador... però aviat aquesta calma es veu interrompuda. Alguns exemples? El Fabri i el Pere Pahissa explicant acudits dels seus per tota la redacció (persona per persona eh!). Les arribades del David d'esports ('el Rubio') també són mítiques ja que acostumen a derivar en una tertúlia de futbol on s'acaba apuntant tota la redacció (cal dir que amb l'èxit del Barça aquest any està gaudint de valent).

El Fabri passejant-se amb les cadires (amb rodes) per la redacció, algú d'informatius corrent per arribar a fer el butlletí, el Pep fent-se càrrec que tothom conegui Antònia Font, les carreres entre el Marc i la Sílvia Ferrer per veure qui agafa abans el telèfon o una gran troballa al You Tube són alguns altres exemples del que trobem en aquesta redacció a les tardes. Cal dir que aquestes són les situacions més habituals, però a això cal afegir-hi les novetats de cada dia, i és que aquí no hi ha qui s'avorreixi.

Amb tot, tan sols vull dir que aquesta redacció és única i irrepetible. Tot i l'estrés de final de curs, estic contenta de tornar a ser aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.