Sorprenent aposta


  • Comparteix:

Fa molts anys que treballo a Ràdio Sant Cugat. Aviat celebraré el meu desè aniversari a casa meva, la Ràdio (Vaig començar a primer de carrera i he anat fent el meu propi camí amb la Gemma Montero, Carme Reverte, Jan Badosa, Xavi Vellerino, etc...). Alguns ja han marxat i només queda la Carme.

En aquest camí mai havia viscut que algú de la redacció d'esports marxés a cobrir un esdeveniment esportiu lluny de casa nostra. Aquesta temporada dos cops: un a Màlaga i un altre a Madrid. D'aquesta manera, els que estimem l'esport local ens sentim més a prop dels nostres esportistes. Ni Ronaldinho, ni Etoo, ni Laporta. Aquests ja estan 'hipervalorats' i sempre tenen algú al darrera. Aguarón, Fucks, Raga i companyia no us poden dir res, però a mi i els nostres companys d'esports sí. El seu comportament, la nostra relació personal va més enllà de l'esport.

A tots ells moltes gràcies pel seu suport en els desplaçaments que hem fet amb ells. El periodisme local és proximitat, relació, contacte diari.

Ahh, m'oblidava! gràcies Xavi per haver fet un somni realitat: seguir els equips santcugatencs en els grans campionats.

Visca l'esport local!



  • Comparteix:

COMENTARIS

Segur que ho penses així? Ja m\'ho explicaràs a Cau d\'orella, però de veritat. Xato, tú si que vales!

alafantástica. Enviat el 24/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.