SOS. Salvem el cau d'orella

A cau d'orella

Publicat el 17/mai/08 per Laia Tudel

Aquesta és la campanya que aviat s'haurà d'iniciar si volem seguir gaudint cada dia del Cau d'orella. I ja sabem tots qui serà el seu creador i promotor... Miquel Herrada.

Sí, Miquel. Sé que et costa creure-ho, però aquest fill que amb tant d'amor vas portar al món, s'està convertint en un adolescent rebel que interfereix en el dia a dia de la redacció.

Costa més decidir qui escriu el Cau d'orella que què serà el tema de portada. T'asseguro que hi ha més voluntaris per anar a cobrir el Ple de l'Ajuntament que per ser l'autor d'un d'aquests textos que diàriament ocupen la secció.

És molt habitual que en una redacció es deleguin 'marrons' entre els companys. Fins ara aquests 'marrons' eren gravar alguna entrevista, acabar alguna noticia o anar a cobrir certs actes; ara, però, el 'marró' que ha passat a ser el 'rei dels marrons per excel·lència' és escriure un Cau d'orella. I no ho dic perquè no ens agradi fer-ho, sinó perquè l'ordre d'escriure un Cau sempre t'arriba en el moment més inoportú, com ara aquest. Faltaven deu minuts perquè acabés la meva jornada laboral i pogués marxar i ha estat llavors quan se m'ha comunicat que havia d'escriure aquest Cau d'Orella que ara mateix esteu llegint.

Però no et preocupis Miquel, entre tots mantindrem aquesta estimada secció. Entre tots salvarem el Cau d'Orella de Cugat.cat.