Un petit gran home


  • Comparteix:

No és una peli, és real. Ahir va ser el primer dia sense el Nacho a Cugat.cat. I es va notar. Tot i que la redacció està mig buida per la cobertura de la presentació a Brusel·les de la candidatura de l'IET, de la que ja se n'ha parlat en aquest espai, la cadira del nostre amic no s'escalfarà passats dos dies quan tot finalitzi. I tots ho sabem.

De ben segur que seria inútil intentar explicar com és ell ja que un 85% dels santcugatencs el coneixen amb un nivell que frega el familiar. Aquesta és la conclusió que es desprèn cada vegada que surt al carrer. Sempre (quan dic sempre vull dir SEMPRE) troba algú que coneix del cole, del futbol, d'alguna feina o perque és veí de la neboda de la noia de fer feines que durant dues setmanes va treballar a casa del seu oncle.

Aquesta és una de les seves peculiaritats: tothom (quan dic tothom vull dir TOTHOM) s'estima al Nacho i el tracta com un més de la família. De fet, crec que moltes senyores santcugatenques veuen en ell un gendre ideal en potència. I no ens enganyem, les filles d'aquestes senyores també el veuen amb bons ulls.

El Nacho és una d'aquelles persones en extinció que es preocupen dels altres abans que d'ell mateix. No recordo cap moment en què ell no em rebés amb altre actitud que un somriure, o algun gest afectuós. Per entendre la dimensió d'això últim, no em d'oblidar que hem passat més de set hores treballant junts diàriament durant més d'un any!

I no creieu que la seva relació amb mi és diferent a la que té amb la resta de companys. Sembla una Odissea però és possible: regalar somriures és gratis!

Per això es nota molt el seu buit. I es continuarà notant la resta dels dies. Ell no ho sap però és una persona molt gran. Espero que després de llegir això, se n'adoni una mica...

S'ho mereix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El Nacho és el millor!

Hristo Stoichkov. Enviat el 14/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.