L'home que remena botons


  • Comparteix:

Fa uns mesos en el primer 'A cau d'orella' vaig parlar d'un personatge de la ràdio, el Fabri però què seria del senyor Fàbregues sense el seu 'partener'?

Que no saben de qui parlo? Que a cas no saben qui són el senyor Medir i el senyor Cugat? Dons si hem parlat del Fabri ens en falta un no? Sí senyor! El senyor Pere Pahisa Prades!

Aquest parell no s'han cansat de rodar amb els seus amics que ara encara ens inunden amb les seves sardanes i els seus boleros cada migdia.

Però hi ha una part de la història que ben pocs coneixen. Minuts abans de dir allò de 'bon dia, és la una' el senyor Orgales, el senyor Sala i la senyora Martínez entrem a la peixera mentre el senyor Pahisa llança la darrera cançó per acabar el seu programa i amb el micro tancat deixa anar allò de Cristineta, Cristineta quan et veig el cor em peta! Això que fa riure alguns a mi em fa entrar amb energia a l'estudi. Un cop a dins arriba el seu comiat i deixa anar allò de: ara l'informatiu amb la Cristina Martínez, la veu més jove de la casa (que de fet no ho és tot i que ho sembli) i remenant botons el senyor Raül Orgales! Una manera ben curiosa d'anomenar el tècnic i que només podria sortir d'algú que porta mitja vida a la ràdio, en aquell espai minúscul que anomenem peixera.

Per això i sense que ningú se m'enfadi, podríem dir que ell si que és l'únic, l'autèntic, l'home que remena botons!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.