Cròniques des de la 'Peixera' vol.2


  • Comparteix:

Senyores i senyors segona edició de 'l'embaucada' a Raül Orgales en el meravellós món dels 'A cau d'orella'. Aquest cop no em queixaré, sé que és estrany, però és la veritat.

M'agradaria fer esment d'una de les grandeses de l'estudi 1, 'sorry'... Estudi Ramon Barnils, de Cugat.cat, La finestra a l'exterior!.

La veritat és que s'agraeix tenir una finestra al món exterior, un món ple de natura, ple d'ocellets, de corrupció i de dones... jeje, és lleig (o no) però és la realitat, un servidor, (tot hi que estic convençut que no sóc l'únic... i més ara que és primavera), es distreu veient passar les persones amunt i avall del carre Plana Hospital. Resulta distret fixar-se en els individus que traginen maletins, plens de ves a saber què, de personatges que passegen tranquil·lament amb el seu gosset/eta /cavall.

Però el més curiós és quan, (tot reflexionant sobre la vida) estàs mirant per la finestra i veus passar aquella determinada persona que sempre passa a una hora concreta, que en més d'una ocasió hi ha hagut creuament de mirades, no em pregunteu perquè, però succeeix més sovint amb dones/noies/rosses espaterrants.

Potser és perquè em quedo bocabadat (gran paraula) al veure passar persones del sexe contrari, qui sap!.

L'altre dia em vaig creuar amb una d'aquestes persones, i per uns segons et planteges: li dic hola, què tal?
Coi!! és que realment la veus cada dia, i en moltes ocasions ha aparegut un somriure sumat a la ja esmentada mirada, però al final no dius res... en fi ... potser és que no ha passat prou per davant de la teva feina, potser si te la trobes en un bar, discoteca o al Bohemia (cosa improbable) seria diferent.

Senyors/es, que consti que no sóc un malalt, senzillament passo moltes hores sol (ha quedat molt lleig però vaja...) Fins aviat!.

PD: Recomanació musical 2: Franz Ferdinand 'Take me out'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.