Fins d'aquí una estona


  • Comparteix:

Qui m'ho hagués dit el primer dia que vaig posar un peu en aquesta 'santa casa'! Tothom que ha passat per Ràdio Sant Cugat ha sentit en alguna ocasió la frase que aquesta ràdio té quelcom que enganxa. El primer cop que vaig sentir això vaig pensar 'aquesta gent o estan malalts o no tenen vida pròpia', mentre assentia amb el cap per quedar bé.

Com m'equivocava! Ara ha arribat el moment d'obrir un nou capítol en la meva relació amb la gent de la ràdio. Ara estaré a l'altra banda. Seré 'un periodista a l'altre costat'. Seré aquell a qui es truca per pactar una entrevista, el que envia la convocatòria de premsa, el que prepara els actes... Podria posar molts adjectius a la sensació que em produeix pensar que avui és el meu darrer dia (de moment) a Ràdio Sant Cugat. Diria, i quedaria com un professional, que afrontar el repte de fer quelcom que mai he fet em té el raciocini tan abduït que no puc pensar en res més. Dir-ho no seria faltar a la veritat perquè reconec que fa dies que només penso en la nova feina, però també és realitat que a la ràdio, la 'meva ràdio' hi deixo molt més que un any i mig de feina.

Hi deixo una part de la meva ànima (óstia que líric i profund que m'ha quedat. Jejeje!). Parlem seriosament. Us asseguro que el primer dia que vaig entrar a la ràdio vaig saludar els meus nous companys de feina i avui, quan es tanqui la porta a la meva esquena, dintre hi deixaré un munt d'amics. Segur que no tots seran per tota la vida, però podeu estar convençuts que cada vegada que em creui amb qualsevol d'ells en un acte o pel carrer, li dedicaré un ampli somriure. Un dels meus somriures sincers.

Encara que aquest escrit sembli un comiat, us asseguro que no és un adeu. És un fins ara. Ens veurem segur, més tard o més d'hora. I per aquells als què per desgràcia no torni a veure més, us desitjo el millor. De tots m'enduc algun record. Per petit que sigui. Per això us dono les gràcies de tot cor.

Com us deia, fins aviat!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.