Tarda Consellera


  • Comparteix:

Com segurament hauran sentit, llegit o vist en Cugat.cat, dissabte passat la ràdio va rebre la visita del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. El motiu: l'anomenament del nostre estudi 1 en l'estudi Ramon Barnills.

Per si un cas el cap de setmana no fos prou mogut, dissabte passat, a partir de dos quarts de sis de la tarda, una activitat inusual va inundar la redacció. La tensió prèvia es notava abans d'entrar per la porta: la redacció havia d'estar impecable, la representació política local preparada i els treballadors de la ràdio a punt. Després de rebre la persona encarregada del Protocol, preguntes urgents començaven a sorgir: hi haurà butlletí si encara no ha arribat?, on instal·lem el cartell de Cugat.cat, dins o fora de la redacció?

El cotxe del Conseller Tresserras s'apropa i les càmeres es preparen. Una banda sonora a càrrec de Màrius: el to de la trompeta del setè de cavalleria (tal com deia en Joanmi en el seu darrer cau d'orella), prepara l'ambient. A la redacció de cap de setmana: Anna i jo mateixa ens trobàvem en un petit 'oasi'. Mentre prop de seixanta persones rebien Tresserras, les nostres mirades es trobaven fixes en la pantalla de l'ordinador, atenent les notícies que havíem d'enllestir... una situació que no vam arribar a entendre ben bé...
L'Oriol, de la seva banda, captava, juntament amb els companys de la productora, els moments més destacats de la visita.

Molt d'enrenou i molta feina, així definiria aquella tarda de dissabte, una tarda, al cap i a la fi, interessant; i la primera que he pogut viure a la redacció amb una visita tant significativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.