Et queda molt?

A cau d'orella

Publicat el 1/mai/08 per Lluís Marquina

A la ràdio, des d'abans de traslladar-nos a Plana de l'Hospital, funcionem amb un sistema de reserva d'estudis de gravació 'on-line'. Abans qui volia reservar un dels locutoris per poder fer les seves gravacions, ho havia d'anotar en un (rústic) paper que estava enganxat a la porta de l'estudi en qüestió. Un bon dia Ràdio Sant Cugat va obrir els braços a les noves tecnologies i va implantar aquest sistema 'on-line'... però es veu que a la ràdio són més de paper!!

Exceptuant casos puntuals, el sistema és bastant ignorat. Trobem tres tipus de patologies relacionades amb aquest fenomen. El primer: el cas de qui entra a fer gravacions eternes sense haver reservat el seu espai en el ciberespai. I el segon, encara més greu, el cas del lladre d'estudis. Aquella persona que, amb molta habilitat (això si que s'ha de reconèixer), es tanca a l'estudi i quan nota la presència del propietari 'legal' del locutori per les finestres d'ulls de bou que hi ha a les portes, empra la tàctica del 'estic tan concentrat en la gravació que no veig els moviments de braços i de cara del pallús que, tot i haver reservat, està fora de l'estudi perdent minuts'.

El tercer cas té lloc quan ja has aconseguit entrar a gravar i comences a rebre visites de companys que et pregunten si et queda molt per acabar. Ho veuen oi que és un drama?

Així com tenim agents que controlen l'ús correcte de les zones blaves d'aparcament, reclamo la figura del controlador d'estudis. I...sí. Em queda molt!!!