Quan un piollet se'n va


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat s'ha convertit en els darrers anys en una pedrera per Catalunya Ràdio. La darrera 'trànsfuga' és una jove valor. De petita ja apuntava maneres: treballadora, intuitiva, bona locució, redacció impecable i una característica excepcional: ganes de treballar.

Ella ha anat fent la seva pròpia carrera de fons. Va començar a esports. Mai tenia un no, una negació per fer res. Sempre atenta, divertida i al costat dels seus companys. Quan va marxar a informatius, tots vàrem sentir la seva marxa. Jo vaig afirmar 'has marxat com un pioll', però en el fons ella sabia que tots l'estimàvem i que li dèiem amb carinyo. Ara comença una nova etapa de la seva particular cursa de fons molt profitosa per ella. Estic molt segur.

Marina, molta sort!!! Saps quin seria el títol web de la notícia: Del TA a Catalunya Ràdio!!!

Mai t'oblidarem. Ni a tu, ni a la teva bici, ni a tu `'vestimenta', botes de grangera, falada de polinèsia i moltes més coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.