L'eròtica del poder


  • Comparteix:

Fa uns dies, un mitjà de comunicació nacional va publicar un rànquing dels diputats més atractius del Parlament de Catalunya. Polítics, regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Cugat l'hora de la veritat ha arribat també per a vosaltres!

Abans de tot, cal dir que aquesta llista s'ha confeccionat a partir de les votacions d'algun@s periodistes d'aquesta ràdio que s'han pronunciat indistintament sobre l'encant d'ells i el d'elles. També s'ha d'apuntar que la classificació en qüestió s'ha realitzat en hores de lleure (l'esmorzar) perquè l'actualitat de Sant Cugat no s'atura, i no volem que els internautes pensin que ens dediquem a fer aquestes bestieses dins el nostre horari laboral. Dit això, la llista dels polític@s més bells són:

Al pòdium masculí...

1. Xavi Amador
2. Àlvar Roda i Jordi Puigneró
3. Joan Recasens, Ramon Puigneró i Lluís Recoder.

I els accèssits per Raül Grange i Toni Ramon

I elles...

-Carmela Fortuny
-Mercè Conesa
-Àngels Solé

I l'accèsit

-Esther Salat

Que cadascú tregui les seves conclusions... A primer cop d'ull podem veure que els anys com a jugador de rugby han jugat a favor del regidor d'esports, que es declara amant del kite surf. La Carmela Fortuny ha arrossegat moltes votacions dels periodistes més joves de la casa, potser perquè comparteixen els mateixos gustos musicals i l'actitud vitalista.

Els germans Puigneró també han tret el nas a la llista, lluitant en un dur frec a frec que finalment s'ha lliurat a favor del regidor de Comunicació. També hem de destacar el record d'Àngels Solé que, malgrat el viatge a Valldoreix, encara perviu intacte entre els periodistes més veterans de la casa.

I per l'últim comentar que qui més mana a Sant Cugat també surt al rànquing, encara que tímidament. Però, tal com vam les coses darrerament, aviat sortirà un dirigent de CDC dient que Recoder és més guapo que Artur Mas.





  • Comparteix:

COMENTARIS

La pressió per conèixer els vots particulars pot ser terrible!

Marc. Enviat el 29/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.