Envia 'sonidoreal' al 57xx

A cau d'orella

Publicat el 28/abr/08 per Joanmi Fernandez

L'espectacle és a punt de començar, si us plau, apaguin els mòbils. Aquells que tenim la sort d'anar sovint al teatre o al cinema ja tenim interioritzada aquesta frase que ens evita, d'una banda destorbar el personal i de l'altra mostrar el nostre 'politò' en públic.

A Cugat.cat tenim molts 'politons'. Hi ha qui, com la Sílvia González, portava al seu mòbil, no fa gaire, la cançó 'Umbrella' descompassada i interpretada, semblava, per un orgue d'aquells Càsio que aixecava algun que altre comentaria com “que algú li regali un mòbil amb MP3, ja!”.

La nostra companya dels caps de setmana Anna González, acaba de pujar esglaons en el 'Top 40' de la classificació amb el súper èxit italià -aquest en 'sonidoreal'- anomenat 'Vivo da una vita in vacanza'. Gràcies a la tecnologia Bluetooth, molts ja el tenim al nostre mòbil i molts d'altres ja li hem trobat una versió catalana més barroera.

Si haguéssim de batejar algú de la ràdio amb el nom de Mister Politò 2008, aquest seria sense cap mena de dubte l'amic Màrius. Encara recordem la tortura maoista a la qual ens sotmetia a tots cada vegada que sonava el seu mòbil amb el 'Nokia tune' però amb la variant aquella... sí, aquella que sembla que es mori el mòbil. Fins a nou vegades podíem arribar a escoltar-la en una hora. Finalment, en Màrius va decidir complaure els companys de la redacció i ara porta al mòbil els sons del robot d'Star Wars, l'R2-D2, i si quadra la trompeta del setè de cavalleria.

Per últim, us vull comentar que el 'politó' que despunta a la redacció és un 'greatesthit' alemany. Pocs saben com ha arribat a alguns mòbils de la redacció i el poc coneixement que tenim de la llengua germana ens ha obligat a batejar-lo com a 'traguen', l'única paraula que hem pogut discernir. Gaudiu-lo!

Sílvia

Aiden froiden han, Aiden froiden chon. Wenden meiden phoiden pon. Aiden finquens laguen, Aiden finquens TRAGUEN...

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La transcripció que veieu, evidentment, és inventada.